Unieke relatiegeschenken bij Serco Sportprijzen

Wanneer het gaat over relatiegeschenken, is het natuurlijk belangrijk om een goede indruk achter te laten. U wilt dat uw zakenrelatie echt onder de indruk is van hetgeen dat u hem of haar meegeeft. Wat dacht u er daarom van om een relatiegeschenk aan te bieden dat volledig op maat gemaakt is en voorzien is van uw naam of de naam van het bedrijf? Bij Serco Sportprijzen specialiseren wij ons in het leveren van relatiegeschenken die u nergens anders vindt.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een standaard relatiegeschenk aan uw contacten te geven, zoals bijvoorbeeld een pen. Maar de kans is groot dat uw relaties er daar al een paar van hebben, dus dat heeft veel minder effect dan een gepersonaliseerd relatiegeschenk. En hoe maakt u iets nou persoonlijker dan door iets te laten graveren? Wij zijn de specialisten van Limburg op het gebied van het graveren van objecten. Welk object? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Uw naam gaan ze onthouden

Met de cadeaus of relatiegeschenken van Serco Sportprijzen scoort u meteen! De onderstaande lijst is een voorbeeld van wat wij allemaal voor u kunnen graveren, maar als u iets anders in gedachten heeft dan kunt u dat bij ons aangeven en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

  • Telefoonhoesjes
  • Broodplankjes
  • Leren schorten
  • Glazen objecten
  • plankjes of wijnkisten

Omdat wij al het graveren zelf doen kunnen we zeer flexibel zijn met hetgeen u voor ogen heeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we tot het beste resultaat. Desgewenst kunt u zelf de voorwerpen aanleveren, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Of u nu op zoek bent naar een leren schort met de tekst “beste barbecue chef van Nederland” of een broodplankje met het logo van uw bedrijf, wij regelen het voor u. Wilt u eens samen met ons komen brainstormen? Dan horen wij graag van u op 085-8885022 of neem hier contact met ons op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem direct contact op!

Contactformulier

Contactformulier