Laat uw eigen glas graveren

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of naar het perfecte relatiegeschenk? Of wilt u gewoon heel graag uw eigen unieke glazen in de kast hebben staan, waar u de visite mee doet verbazen? Wat uw reden ook is, bij Serco Sportprijzen hebben wij veel ervaring met het graveren van glazen. We hebben gemerkt dat glas graveren steeds populairder aan het worden is. Daarom is het bij ons ook mogelijk om uw eigen glazen mee te nemen en bij ons te laten graveren. Heeft u een favoriet glas en wilt u daar graag uw persoonlijke boodschap aan geven? Loop dan snel bij ons binnen en we regelen het voor u!

Glazen laten graveren bij Serco Sportprijzen

Het is bij ons dus mogelijk om uw eigen glas of glazen te laten graveren, maar daar stopt het niet. Wij bieden onze klanten graag zoveel mogelijk opties, zodat we veel tevreden klanten hebben. Die allemaal met een mooi gegraveerd glas de deur uit lopen. Zodoende hebben we ook een catalogus waaruit u gemakkelijk een glas kunt kiezen. Uiteraard zijn deze glazen ook te bestellen in allerlei maten en vormen. Kortom, de keuze is reuze!

Naast het graveren van glazen zijn wij ook zeer bedreven in het graveren van andere objecten. Wat dacht u van een mooie vaas? Het is voor ons altijd mogelijk, ongeacht het object, om zowel tekst als bijvoorbeeld een logo te graveren. Het is maar net wat uw voorkeur wenst en wij denken dan ook graag met u mee.

Graveren of laseren?

Bij Serco Sportprijzen kunt u ook kiezen voor het laten laseren van objecten. In tegenstelling tot het graveren heeft u bij het laseren te maken met minder reliëf. Dit zorgt voor een gladdere aanraking omdat je het bij graveren er meer in krast. Het is maar net wat uw voorkeur geniet, beide opties hebben hun eigen kwaliteiten. Heeft u haast maar wilt u toch nog iets laten graveren of laseren? Vaak kunnen we u dezelfde dag nog helpen, omdat we al het laser- en graveerwerk op locatie doen. Loop dus vooral even binnen of bel eerst even op 085-8885022 of neem hier contact met ons op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem direct contact op!

Contactformulier

Contactformulier